ABD'nin California eyaletini etkisi altına alan yangın korkutmaya devam ediyor... Şu ana kadar resmi rakamlara göre 31 kişinin yaşamını yitirdiği yangında birçok ev ve iş yeri de kül oldu. Resmi olarak en az 200 kişinin kayıp olduğu açıklanırken arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği duyuruldu. Los Angeles'ta 170.000'e yakın kişi tahliye edilirken, evlerini terk etmek zorunda kalanlar arasında Kim ve Khloe Kardashian ve ünlü şarkıcı Cher de vardı.

 

Öte yandan, yangında çok sayıda ünlü yıldızın da evi yandı. Malibu kentinde evlerini kaybeden ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından resim paylaşarak üzüntülerini dile getirdiler.

[caption id="attachment_2732966" align="alignnone" width="634"]Yönetmen Scott Derrickson, Twitter üzerinden evinin yandığını duyurdu. Yönetmen Scott Derrickson, Twitter üzerinden evinin yandığını duyurdu.[/caption]

Malibu’da yaşayan ünlülerden Camille Grammer, Paula Patton, April Love Geary, Robin Thicke, Gerard Butler, Scott Dernickson, Blacablan Coactress, Caitlyn Jenner, Lady Gaga, Guillermo Del Toro, Alyssa Milono, Roinn Wilson, Kim Kardashian West ve Gerard Butler gibi onlarca ünlü yıldızın, California eyaletinde devam eden orman yangınlarında evlerini kaybettiklerini sosyal medyadan duyurdular.

[caption id="attachment_2732929" align="alignnone" width="305"]Kim Kardashian, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, "Calabasas için dua edin" dedi. Kim Kardashian, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, "Calabasas için dua edin" dedi.[/caption]

Robin Thicke'in 2.4 milyon dolarlık malikanesi yanarken, Gerard Butler sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta evinin küle döndüğünü duyurdu. Bir türlü durdurulamayan yangın yüzünden evini kaybedenler arasında Miley Cyrus da vardı.

[caption id="attachment_2732979" align="alignnone" width="634"]Oyuncu Blanca, evinin yandığını kendisinde de ufak yanıklar olduğunu söyledi. Oyuncu Blanca Blanco, evinin yandığını kendisinde de ufak yanıklar olduğunu söyledi.[/caption]

Kardashianların yaşadığı Calabasas bölgesindeki yetkililer, "Burada yaşayanlar kendi güvenliğiniz için bölgeyi terk edin. Yanınıza kişisel eşyalarınızı alın ve size gösterilen yerlere gidin" dedi.

[caption id="attachment_2732931" align="alignnone" width="634"]Gerard Butler, çektiği videoda evinin yerle bir olduğunu söyledi. Gerard Butler, çektiği videoda evinin yerle bir olduğunu söyledi.[/caption]

Gerard Butler, sosyal medya hesabından, "Eve geldim ve Malibu'daki malikanemin yanıp kül olduğunu gördüm" diyerek, evinin son halini paylaştı.

[caption id="attachment_2733102" align="alignnone" width="1200"]Butler'ın ağaçlar arasındaki evi adeta kül oldu. Butler'ın ağaçlar arasındaki evi adeta kül oldu.[/caption]

Bu açıklama üzerine 20 milyon dolarlık evinden çıkan Kim Kardashian sosyal medyada, "Calabasas için dua edin" mesajını paylaştı. Khloe Kardashian da, "Kızımın eşyalarını toparladım, benim için önemli olan o. Ben üzerimdeki kıyafetlerle evden çıktım" dedi.

[caption id="attachment_2732932" align="alignnone" width="634"]Robin Thicke'nin evi kül oldu. Robin Thicke'nin evi kül oldu.[/caption]

Cyrus da sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu. Cyrus, "Hayatımın aşkını ve sevgili hayvanlarımı kurtarmayı başardım. Ben şanslı kişilerden biriyim, hala hayattayım. Evimiz artık yok ama anıları hala aklımızda" dedi.

2.4 milyon dolarlık ev yandı

Manken April Love Geary, 2,4 milyon dolarlık evlerinin yandığını açıkladı. 23 yaşındaki model, Instagram hesabından evinin yandığını gösteren bir fotoğrafını yayınladı. Daha önce evinin olduğu bölgeden duman bulutu görüntüsü paylaşan Manken April Love Geary, "Evimiz oralarda bir yerlerde. Çok üzgünüm ama, hepimiz çok güvendeyiz. Malibu'daki herkes için dua edin, bizim evimiz alevler içinde” diyerek paylaşımda bulundu. Geary, sekiz aylık kızları ile Cuma günü, yangında “orada” olduklarını söyleyerek zorunlu tahliye edildiklerini" söyledi.