ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya lideri Vladimir Putin arasında pazartesi günü Finlandiya'da gerçekleşen görüşmenin yankıları sürüyor. ABD basını Trump'a ağır eleştiriler yöneltirken, First Lady Melania Trump'ın bir görüntüsü gündemi değiştirdi.

Daily Mail tarafından yayınlanan videoda eşiyle birlikte Putin'in karşısına çıkan Melania, Rusya liderinin elini sıktıktan sonra yüz ifadesi ani bir değişime uğruyor.

Sosyal medyada da geniş yer bulan videoda, Melania Trump'ın yüzünde korku ve şok ifadeleri oluştuğu yönünde yorumlar yapıldı. Daily Mail'in haberinde 'Odada bu adamın ne kadar tehlikeli olduğunu bilen tek kişi Melania' ifadesi yer aldı.

First Lady'nin yüz ifadeleri, basının gündemine ilk kez gelmiyor. Eşiyle aralarında sorunlar olduğu yönünde çeşitli haberler yer alan Melania Trump, Başkan Trump'ın yemin töreni sırasındaki 'sahte gülümseme' görüntüsüyle çok konuşulmuştu.

[old_news_related_template title="Bu görüntüler 'First Lady Trump'tan nefret ediyor' iddiasını ortaya çıkardı" desc="Başkanlık görevini 20 Ocak'ta devralan Donald Trump'ın yemin töreninden ilginç bir an daha kameralara takıldı. Asık yüzüyle yakalanan Melania Trump'ın 'ABD Başkanı eşi Trump'tan nefret ettiği' teorilerinin ortaya atılmasına neden oldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/64372djadhajhq12412312.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/bu-goruntuler-first-lady-trumptan-nefret-ediyor-iddiasini-ortaya-cikardi-1640156/"]