Eski avukatının itirafçı olmasıyla adı son günlerde azledileceği yorumlarına neden olan ABD Başkanı Donald Trump, yine çok konuşulacak bir harekete imza attı.

Eşi Melania Trump'la beraber Ohio'da bir çocuk hastanesini ziyaret eden Trump, çocuklarla zaman geçirip onlarla boyama yaptı.

Oldukça sıcak görüntülerin yaşandığı o anlarda ilginç bir detay ortaya çıktı. Gezide Başkan Trump'a eşlik eden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Alex Azar'ın Twitter'da paylaştığı fotoğrafta Trump bir çocukla beraber çizim yaparken görülüyor.

Trump'ın renkleri karıştırdığı anlar bu karede ortaya çıktı. Trump'ın renkleri karıştırdığı anlar bu karede ortaya çıktı.


Fotoğraftaki şaşırtıcı detay ise Trump'ın Amerikan bayrağını renklendirdiği sırada yanlış renk seçiminde bulunması. Trump'ın Amerikan bayrağının şeritlerinden birini kırmızı yerine maviye boyadığı gözlerden kaçmadı.

Bunun birçok Twitter kullanıcısı Trump'ı alay konusu yaptı. 'Trump'ın aklı nerede?' diyen kullanıcılar, 'Amerikan bayrağını bile bilmiyor' yorumunda bulundu.