Gizli bir CIA projesinin parçası olarak geleceğe gönderildiğini ve 2118 yılından günümüze geldiğini iddia eden Smith, CIA'nın kendisini aradığını ve hayatının tehlikede olduğunu düşündüğü için gizlendiğini söylüyor.

Hikayesine inanmayanları da "ikna etmek isteyen" Smith, 2118 yılından getirdiğini iddia ettiği fotoğraf gösteriyor. Cebinden çıkardığı düşük kaliteli bir fotoğrafı kameraya yaklaştıran adam, zamanda yolculuk yaptığı için fotoğrafın bozulduğunu iddia ediyor.

Smith, neden daha önce ortaya çıkmadığı ile ilgili soruya ise "Dünya'nın bu fotoğrafı görmeye hazır olmadığını düşündüm" şeklinde yanıt veriyor.

[old_news_related_template title="Bilim insanları şaştı kaldı: Marslı çocuk" desc="Rusya'nın Volgorad şehrinde yaşayan Boriska Kipriyanovich isimli çocuk, doğmadan önce Mars'ta yaşadığını öne sürdü. Kipriyanovich’in iddiası ve uzay konusunda yaptığı konuşmalar bilim adamlarının kafasını karıştırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/marsli.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/marsta-yasadigini-iddia-etti-bilim-insanlarinin-kafasi-karisti-2081385/"]

zamandayolculuk_16_9_1518598048