İngiltere'nin ünlü çifti Beckhamlar, hırsız baskınıyla korku dolu bir hafta sonu yaşadı... Çiftin Oxfordshire'daki 10 milyon dolarlık malikanesinde geçen cuma günü meydana gelen olayı İngiliz basını yazdı.

dugun-sozcu
Ülkenin çok okunan gazetelerinden Mail on Sunday, David ve Victoria Beckham'ın çocuklarıyla birlikte yaşadığı evdeki güvenlik kameralarına takılan görüntüler sonrasında bölgede hareketli anlar yaşandı.

Güvenlik güçleri, kamera kayıtlarında 3 hırsızı gördükten sonra müdahale etse de soyguncular kaçmayı başardı. Güvenlik güçleri, kamera kayıtlarında 3 hırsızı gördükten sonra müdahale etse de soyguncular kaçmayı başardı.


Güvenlik ekibi, kamera kayıtlarını incelerken yüzlerinde maske olan ve yanlarında bir merdiven taşıyan kişilerin malikanenin çevresini sardığını fark edince duruma müdahale etti. Dışarı çıkarak hırsız çetesini kovalayan güvenlik güçleri, bir duvar kenarında bırakılmış bir merdiven buldu. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatırken, hırsızların merdivenle binaya girmek istediği iddia edildi.

Mail on Sunday'in özel haberinde, hırsızların bir merdiven aracılığıyla binaya girmeyi planladığı ortaya çıktı. Mail on Sunday'in özel haberinde, hırsızların bir merdiven aracılığıyla binaya girmeyi planladığı ortaya çıktı.


Üç kişilik hırsız çetesinin kimliği tespit edilemezken, kamera kayıtlarında bu kişilerin vücutlarında neredeyse hiç açık bırakmadıkları açıklandı. Olay yaşanırken, Beckham ailesinin Avustralya'da olduğu ve Victoria Beckham'ın bu durumdan dolayı çok gergin ve mutsuz olduğu iddia edildi. Aileye yakın bir kaynak, "David ve Victoria bu olaydan dolayı tamamen yıkıldılar. Ailelerini ve evlerini koruduklarını düşünüyorlar fakat bu olay onları çok üzdü" açıklamasını yaptı.