Uluslararası kamuoyunun gözü Malezya'daydı... Bunun sebebi de Malezya'nın Kelanta eyaletinin kralı 5. Muhammed'in kendisinden 24 yaş küçük sevgilisiyle evlenmesiydi. Bir süredir birlikte olan ve aralarındaki yaş farkına rağmen görkemli bir düğünle evlenen çiftin fotoğrafları sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Genç manken, İslamiyeti seçtikten sonra adını da değiştirdi. Oksana'nın yeni adı Rihana oldu. Genç manken, İslamiyeti seçtikten sonra adını da değiştirdi. Oksana'nın yeni adı Rihana oldu.


5. Muhammed'le evlenmek için bu yılın başında İslamiyet'i tercih eden 25 yaşındaki Oksana, böylelikle Moskova'nın güzellik kraliçeliğinden Malezya'nın kraliçesi oldu. Güzellik yarışmasından sonra Çin ve Tayland'da mankenlik yapan Oksana sosyal medya hesabını da kapattı.

Genç manken, 2015 yılında Moskova Güzeli seçilmiş ve tacın sahibi olmuştu. Genç manken, 2015 yılında Moskova Güzeli seçilmiş ve tacın sahibi olmuştu.


Moskova'da evlenen çiftin nasıl tanıştığına dair bir açıklama yapmazken Oksana, daha önce, "Ben okuldayken daha çok serseri tipleri severdim. Kaykay ve bisiklete binenlere bayılırdım. Bence bir erkek evin lideri olmalı ve kadından daha az para kazanmamalı" dedi.

Genç manken kariyeri boyunca Tayland, Rusya ve Çin'de çalıştı. Genç manken kariyeri boyunca Tayland, Rusya ve Çin'de çalıştı.


Düğünde alkol servis edilmediği ve bütün yemeklerin helal olarak pişirildiği açıklandı.

Çok sayıda Malezyalı sosyal medyada kraliyet çiftini tebrik etti. Çok sayıda Malezyalı sosyal medyada kraliyet çiftini tebrik etti.


Oksana'nın evlenmeden önce adını da değiştirdiği ifade edildi. Genç kadının İslamiyeti seçtikten sonra Rihana adını aldığı açıklandı.