Cildin en ağır sorunlarından biri şüphesiz egzamadır. Egzama görüntüsünden dolayı kolayca kişinin piskolojisini bozabilen bir deri hastalığıdır. Bu nedenledir ki; bu sorunu yaşayanlar, insanlarla fazla irtibata geçmekten kaçınır.

İngiltere'de yaşayan 20 yaşındaki bir kız bütün dünyaya egzamayla yaşamanın bir kabus olmadığını ispatladı!

İnsanın kendisini olduğu gibi kabul etmesini ve sevmesini savunan 20 yaşındaki Bronya Humphreys tüm dünyaya egzamalı yüzlerin de güzel gözüktüğünü ispatladı.

Şimdi binlerce kişi onu takip ediyor.

İngiltere'de yaşayan 20 yaşındaki makyaj sanatçıcı Bronya Humphreys, yeteneğinin gücünü kullanarak, yaptığı makyajlarla yüzündeki egzamaya meydan okuyor.

Bronya Humphreys, kendine özgü makyaj tarzıyla sosyal medyada kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edindi.

Instagram hesabında yaklaşık 71 bin takipçisi bulunan Bronya Humphreys, istediği görünümü photoshop kullanmadan, sadece makyajla istediği görüntüyü elde ediyor.

İşte makyaj sanatçısının çalışmalarından bazı kareler...

basliksiz-1

basliksiz-1

basliksiz-1

basliksiz-1

Egzema:
Bu sorunu yaşayan insanlar genellikle hava koşullarının kuru olduğu bölgelerde görülmektedir. Çünkü egzemanın büyük nedenlerinden biri hava şartlarının kuru olmasından dolayı ciltte görülen kuruluktur. Cildin kuru olması özellikle yüzdeki egzamanın asıl sebebi budur. Birçok kişinin sağlığının yanı sıra estetik görünümünün de bozulmasına neden olan yüz egzeması tehlikeli değildir. Bu hastalığın en büyük problemi sadece görünümüdür. Yüzde egzamanın birçok nedeni olabilmektedir. Yetişkinlerde egzamanın net bir tedavisi bulunmamaktadır. Fakat sorunun büyümesini engelleyecek bazı küçük tedaviler yapılabilir.Doktora başvurmakta fayda vardır.