İspanya'nın turistik kentlerinden Tenerife ilginç bir olayla çalkalanıyor... İspanya'nın çok okunan gazeteleri El Diaclaimed, El Periodico ve El Confidential'da yer alan haber önce ülke gündemine daha sonra da dünya gündemine bomba gibi düştü...

Yerel basının haberine göre ismi açıklanmayan İngiliz bir kadın geçen hafta içinde hastaneye gitti. Birkaç gündür kasıklarında ciddi bir ağrı hisseden ve bu sebeple zar zor yürüyebilen kadın arkadaşlarıyla birlikte doktora göründü. Bir süredir İspanya'da yaşayan ve üst düzey bir pozisyonda çalıştığı açıklanan kadının kasıklarındaki ağrının sebebini öğrenmek isteyen doktorlar muayeneyi derinleştirdi.

[old_news_related_template title="Kim Jong-un'dan şaka gibi hediye" desc="Son dönemde her iki ülkenin de karşılıklı adım atmasıyla yumuşayan Güney Kore-Kuzey Kore ilişkilerinde yeni bir kriz kapıda... Güney Kore lideri Moon'un Kuzey Kore'ye gerçekleştirdiği 3 günlük temasların ardından, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, çok değerli bir hediye gönderdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/mantar-epa_16_9_1537504574.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/kim-jong-undan-saka-gibi-hediye-2638007/"]

Fakat ilk yardım ekibindekiler kadının genital bölgesinde akıllara durgunluk veren bir olayla karşılaştı... Doktorlar, kadının vajinasının içinde ölü bir kaplumbağa buldu. Bunun üzerine polise telefon eden doktorlar olayı rapor etti. Doktorlar, ölü kaplumbağanın genital bölgede bir enfeksiyona sebep olduğunu açıkladı.

Fenalaştıktan sonra polise ifade veren kadın," Birkaç gün önce İngiliz arkadaşlarımla parti yapmıştık ve o geceden sonra çok kötü hissetmeye başladım. Kaplumbağanın oraya nasıl girdiğine dair en ufak bir fikrim yok" dedi. Resmi olarak kaplumbağanın boyutu hakkında bir bilgi verilmezken, kaplumbağanın kara kaplumbağası olma ihtimalinin de yüksek olduğunun altı çizildi.