Malezya'da yayın yapan Sinar Harian gazetesi, büyük tepki çeken bir makale yayımladı. "Eşcinsellerin nasıl fark edileceğine dair ipuçları" veren gazete, spor salonuna giden erkeklerin, spor yapmak için değil diğer erkekleri izlemek için gittiğini iddia etti. Gazeteye göre, sakal bırakan erkekler de eşcinsel olmaya yatkın olarak tanımlanıyor.

Gazeteye göre, diğer erkekleri kötülemek ya da bir kadının lezbiyen olduğunu ifade etmek ise eşcinsel olmanın "kanıtları" arasında yer alıyor.

Eşcinselliğin kanunlarca yasaklandığı Malezya'da, kişilerin gay olduğunun fark edilmesi 20 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılabiliyor.

[old_news_related_template title="Dünyanın en zengin insanı oldu!" desc="Belçikalı Luc Mahieux, 2 trilyon euroluk servetiyle dünyanın en zengin insanı ünvanına sahip oldu. Ancak Mahieux'un bu zenginliği çok uzun sürmedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/milyarder.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/dunyanin-en-zengin-insani-oldu-2217075/"]
[old_news_related_template title="Trump'a gelen zarfı açtı, hastaneye kaldırıldı!" desc="ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. adına gelen mektubu açan Vanessa Trump, zarftan beyaz bir toz çıkmasının ardından önlem amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/vanessa.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/trumpa-gelen-zarfi-acti-hastaneye-kaldirildi-2217084/"]