Prens Harry ile evlenerek kraliyet ailesinin yeni üyesi olan Meghan Markle, kraliyet hayatına alışmaya çalışıyor. Bazı imtiyazları olsa da kraliyet ailesinin mensubu olmak bazı yasakları da beraberinde getiriyor... Kariyeri boyunca farklı karakterlere bürünen ve dilediği gibi giyinen Markle, geçen hafta İngiltere'de gerçekleşen tenis turnuvası Wimbledon'a görümcesi Kate Middleton ile katıldı.

Korta çizgili gömleği ve hasır şapkayla gelen Markle, locaya geldiğinde ise beklemediği bir tepki aldı. Wimbledon organizasyonunda görevli pembe elbiseli bir yetkili, Markle'ı şapkayı takmaması konusunda uyardı. Bazı sıkı kıyafet kurallarının olduğu kortun bu bölümünde erkeklerin ceket ve kravat takma zorunluluğu bulunurken kadınların da şapka takmaması isteniyor. Bu kuralı bilmeden Wimbledon'a gelen Markle, elindeki hasır şapkayı bir aksesuar olarak tuttu.

[old_news_related_template title="Meghan'ın babasından skandal iddia: Kızım acı çekiyor" desc="Kraliyet ailesinin en yeni üyesi Meghan Markle'ın babası Thomas Markle ilginç açıklamalarına devam ediyor. Prens Harry ile evlendikten sonra İngiltere'ye yerleşen kızının çok zorlandığını ve baskı altında olduğunu iddia eden baba Markle, 'Gülümsemesi bir zorlama. Resmen acı içinde gülümsüyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/meghan-epa_16_9_1531635342.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/meghanin-babasindan-skandal-iddia-kizim-aci-cekiyor-2521753/"]
Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi unvanını alan Markle'ın maç boyunca neşesiz olmasının da sebebi ortaya çıktı. Markle'ın düğününde davetli olan Williams'ın kaybetmesi de Markle'a bir darbe daha vurdu.

[old_news_related_template title="Kraliyet ailesinin bu karesi ülkeyi karıştırdı... Saygısızlık yapma Meghan!" desc="İngiliz kraliyet ailesinin en yeni üyesi Meghan Markle, İngiliz basınının gündeminde... Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi olan Meghan'ın önceki gün katıldığı bir etkinlikte Kraliçe'nin yanında verdiği poz, 'Saygısızlık ediyor' tartışmalarının alevlenmesine sebep oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/meghan-reuters_16_9_1530175433.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/kraliyet-ailesinin-bu-karesi-ulkeyi-karistirdi-saygisizlik-yapma-meghan-2492230/"]
İngiliz basını, Markle'ın aynı şapkayla iki yıl önce Wimbledon'da maç izlediğini hatırlatırken, şapka yasak kuralının diğer seyircilerin maç keyfini bozmanın önüne geçmek için getirildiği belirtildi.