ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, Afrika gezileri sırasında uçakta yer kavgası yaptığı Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Mira Ricardel ile ilgili "Ricardel, artık Beyaz Saray'a hizmet onurunu hak etmiyor" yorumunu yaptı ve Ricardel'in görevden alınmasını istedi.

BBC Türkçe'nin haberine göre Beyaz Saray ve Ulusal Güvenlik Konseyi bu konuda henüz açıklama yapmadı.

"SAVUNMA BAKANIYLA DA KAVGALI"

Wall Street Journal gazetesine göre first lady, yedi ay önce Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yardımcılığına getirilen Ricardel Ricardel'i kendisi ve ekibi hakkında "olumsuz haberler" yaymakla suçluyor. Gazete, Melanie Trump'ın Savunma Bakanı James Mattis'le de "personel seçimi ve siyasi görüş ayrılıkları nedeniyle" defalarca tartıştığını yazdı.

Ancak first lady'nin sözcüsü, Melania Trump ile Kelly arasında anlaşmazlık olduğu iddialarını reddetti.

Başkan Donald Trump'ın Beyaz Saray Genel Sekreteri John Kelly ve İç Güvenlik Bakanı Kirstjen Nielsen'i de görevden almaya hazırlandığı iddia ediliyor.

[old_news_related_template title="Melania Trump'ın Afrika kıyafetleri gündem oldu" desc="Afrika turunun son durağı için Mısır’a gelen ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın kıyafet tercihi, sosyal medyada gündem oldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/trump-iha-31_6322446_16_9_1538850118.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/melania-trumpin-afrika-kiyafetleri-gundem-oldu-2666297/"]