Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin başına gelenler sosyal medyada son günlerin en çok paylaşılan videoları arasına girdi.

Deutsche Welle İspanya için Saransk şehrinde röportaj yapan muhabir Julieth Gonzalez Theran, canlı yayın sırasında bir taraftarın kameranın önüne atlamasıyla şaşkınlık yaşadı. Taraftar, Theran'ı omuzlarından tuttuktan sonra bir anda öptü ve koşarak uzaklaştı.





Durumu bozuntuya vermemeye çalışan Kolombiya asıllı Theran, yayını sürdürmeye devam etti. Muhabirin o anları sosyal platformlarda binlerce kez paylaşıldı.


[old_news_related_template title="Japonlar kazandı taraftarlar fenomen oldu... Stadı terk etmediler ve..." desc="Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Kolombiya'yı yenerek şampiyona tarihinde 'bir Güney Amerika ülkesini yenen ilk Asya ülkesi unvanını' alan Japonya takımı, taraftarının gölgesinde kaldı. Binlerce kilometre öteden gelerek takımlarına destek veren Japon taraftarlar, maç boyunca tezahüratlarıyla dikkat çekti. Bir an olsun heyecanını kaybetmeyen Japon taraftarlar, tribünlerde yan yana oturdukları Kolombiya taraftarıyla hiçbir gerilim yaşamayarak da örnek bir davranış sergiledi. Maçın kazanılmasıyla stadı terk etmeyen Japonlar, yanlarında getirdikleri çöp torbalarıyla tribünleri temizledi. Taraftarların bu anları sosyal medyada büyük beğeni topladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/japonya-taraftar-reuters-4_16_9_1529480082.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/japonlar-kazandi-taraftarlar-fenomen-oldu-stadi-terk-etmediler-ve-2475543/"]