Porno yıldızı Stormy Daniels ile ABD Başkanı Donald Trump arasında bir ilişki yaşandığı ve Trump'ın Daniels'a 130 bin dolar "sus payı" ödediği haberleri geçtiğimiz aylarda ABD basınını uzun süre meşgul etmişti. Konuyla ilgili ilginç bir son dakika gelişmesi yaşandı.


ABD'de 2016 seçim kampanyası öncesi yapıldığı belirtilen 'gizlilik anlaşması''nın geçerli olmadığını söyleyen Daniels, söz konusu anlaşmanın Trump tarafından hiçbir zaman imzalanmadığını ileri sürüyor.

Trump'ın kişisel avukatı ise daha önce Daniels'e 'sus payı' olarak 130 bin dolarlık ödeme yapmış olduğunu kabul etmişti. Ancak Daniels, açılan davada Daniels bunu da kabul etmeyerek sadece 'susması için korkutulduğunu' ifade etti.

Daniels 2011 yılında verdiği bir röportajda da Trump'ın eşi Melania'nın en küçük oğulları Barron'ı 2006'da dünyaya getirmesinden altı ay sonra cinsel ilişkiye girdiklerini açıklamıştı.

TAKMA İSİM KULLANMIŞ

Öte yandan ABD Başkanı Trump'ın söz konusu gizlilik anlaşmasında David Dennison takma adını kullandığı da dikkatlerden kaçmadı.

dava2


[old_news_related_template title="Bu kez el ele görüntülendiler" desc="ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania'nın, kocasının elini tutmaktan imtina etmesi herkesin diline düşmüştü. ABD Başkanı ve eşi bu kez el ele görüntülendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/elelelelele_16_9_1520251387.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/bu-kez-el-ele-goruntulendiler-2266331/"]