Rekor bir transfer ücretiyle Real Madrid'den İtalyan takımı Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, bir tecavüz tartışmasının ortasında kaldı... Almanya'nın çok okunan dergilerinden Der Spiegel, yıldız futbolcunun 2009 yılında ABD'nin Las Vegas kentinde bir kadına tecavüz ettiğini yazdı. Dergi, Ronaldo'nun para vererek susturduğu kadının fikir değiştirerek ilk kez bütün detaylarıyla yaşadıklarını aktardı.

[caption id="attachment_2653742" align="alignnone" width="860"]2009'da anlaşma imzalayan Mayorca, bundan pişmanlık duyduğunu söyledi. 2009'da anlaşma imzalayan Mayorga, bundan pişmanlık duyduğunu söyledi.[/caption]

Dergiye konuşan Kathryn Mayorga, Palms Casino Resort isimli otelde yıldız oyuncuyla parti yaptığını söylerken Ronaldo'nun kendisini jakuziye çağırdığını söyledi. Eskiden bir manken olan fakat şimdilerde öğretmen olarak çalışan Mayorga, "Beni yanına çağırdı ve penisine dokunmamı istedi. Ben dokunmayı reddedince onu öpmemi istedi. Daha sonra beni yatağa ittirip tecavüz etti. Kıvrılarak genital bölgemi kapatmak istedim fakat beni zorladı" dedi.

[caption id="attachment_2653743" align="alignnone" width="860"]Las Vegas'taki lüks otelinde süitinde olayın gerçekleştiği açıklandı. Las Vegas'taki lüks otelinde süitinde olayın gerçekleştiği açıklandı.[/caption]

Mayorga, Ronaldo'nun yaşanan bu olaydan sonra kendisine 375.000 dolar verdiğini söyledi. Mayorga, Ronaldo'yla anlaşma imzaladığı için pişman olduğunu söyledi.

İddiaların ardından Cristiano Ronaldo sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Ronaldı, iddiaların asılsız olduğunu söylerken, "İnsanlar benim ismimi kullanarak prim yapmak istiyor" dedi.