Rusya Savunma Bakanlığı'nın verdiği bilgiye göre 2 adet Su-34 savaş uçağı, insansız hava araçları ile mühimmatın bulunduğu depoları bombaladı.

[old_news_related_template title="Rusya, Suriye konusunda İstanbul'da toplanmak istiyor" desc="Kremlin'den yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde İstanbul'da dörtlü bir zirvenin yapılmasının planlandığı bildirildi. Toplantıya Türkiye, Rusya, Almanya ve Fransa'nın katılması bekleniyor. Rusya tarafından yapılan diğer bir açıklamada ise İdlib'deki sivil ölümlerinin önüne geçmek için Türkiye ile çalışmalar yapıldığı belirtildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/istanbul-reuters_16_9_1536159626.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/rusya-suriye-konusunda-istanbulda-toplanmak-istiyor-2610165/"]

HAVA SAVUNMA SİSTEMİ HEDEF ALINDI

Sputnik'te yer alan habere göre, Su-35 çok fonksiyonlu savaş uçağının, militanlara ait ve seyyar hava savunma sistemlerinin bulunduğu bir depoyu imha ettiği aktarıldı. Bombardıman öncesinde mevzilerin teröristlere ait olduğunun doğrulandığı ve nokta atışı yapıldığı vurgulandı.