BBC Türkçe'de yer alan habere göre Bishop, 3 Haziran'da meydana gelen ve sosyal medyada büyük yankı yaratan olayın ardından dün polise teslim oldu. Bishop'ın bugün mahkemeye çıkması bekleniyor.

Denver Bölge Savcılığı, alkol miktarını belirlemek için yapılan kan testinin sonuçlarına bağlı olarak Bishop'a yeni davalar açılabileceğini açıkladı.

Dans ederken silahını düşüren FBI ajanı kazayla bir kişiyi vurdu

[old_news_related_template title="Kazanın böylesi! FBI ajanı dans ederken silahı ateş aldı" desc="ABD'nin Colorado eyaletindeki Denver kentinde, bir FBI ajanı gece kulübünde dans ettiği sırada kılıfından yere düşen silahını almaya çalıştığı sırada kazayla yakındaki bir kişiyi bacağından vurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/silahse_16_9_1528089914.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/kazanin-boylesi-fbi-ajani-dans-ederken-silahi-ates-aldi-2447316/"]

Olayla ilgili inceleme başlatan FBI, dava konusunda yorum yapmadı.

Dünya genelinde milyonlarca kişinin izlediği videoda Bishop'ın takla attıktan sonra yere düşen silahını alırken kazayla kendisini izleyen kişilerden birini bacağından vurduğu görülüyor.

Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, Bishop ellerini havaya kaldırarak gece kulübünden çıkmıştı.