Hem Suudi Arabistan ile yaşanan gerilim hem de iç siyasetteki çekişme dolayısıyla yıllardır toparlanamayan Yemen'de dün halkın önünde bir idam gerçekleşti... Başkent Sana'da 10 yaşındaki mOSA sALEH AL-Monthana isimli çocuğa tecavüz edip daha sonra çocuğu hunharca öldüren 3 sapık idam edildi.

[caption id="attachment_2565305" align="alignnone" width="1200"]EPA'nın servis ettiği fotoğraflarda idam anı böyle görüntülendi. EPA'nın servis ettiği fotoğraflarda idam anı böyle görüntülendi.[/caption]

Meydana kurulan alana getirilen sapıklar, önce yere yatırıldı. Tek tek alana getirilen sapıklar yerde yatarken, görevliler tüfekle mahkumların kalbine 5 kurşun sıktı. Daha sonra doktorlar saldırganların öldüğünü onaylayınca, alana getirilen vinçler devreye girdi.

[caption id="attachment_2565302" align="alignnone" width="880"]Sapık katiller önce kalplerinden 5 el kurşun atılarak vuruldu. Daha sonra asıldı. Bu sırada etraftakiler yaşananları akıllı telefonlarıyla kaydetti. Sapık katiller önce kalplerinden 5 el kurşun atılarak vuruldu. Daha sonra asıldı. Bu sırada etraftakiler yaşananları akıllı telefonlarıyla kaydetti.[/caption]

Vinçlere asılan sapık katiller halka ibret olsun diye sallandırıldı. Bu sırada çok sayıda sivil ve asker cep telefonuyla yaşananları görüntüledi.