YouTube'a yüklediği videolarla bir fenomen haline gelen Tom Stanniland ve kız arkadaşı Moon önceki gün yüklediği video ile ilginç bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Yaptığı akıl almaz videolarla milyonlarca takipçisi olan Stanniland, önceki gün yüklediği videoda 1.500 pounda satın aldığı büyük bir kasayı açarken görüntüleniyor. Yaklaşık 9 bin 420 TL'lik kasayı açmakta zorlanan Stanniland daha sonra kasanın yan tarafında bir delik açmayı başarıyor ve kasanın içindekileri çıkarıyor.

Stanniland elini kasanın içerisine sokarak önce bazı mektup, fiş, fatura, bir yüzük ve anahtar çıkarırken daha sonra bir tomar nakit para çıkarıyor. Nakit paraların artık tedavülden kalkmış olan Türk lirası olduğu dikkat çekerken 100.000 TL'lik banknotların yanı sıra farklı ülkelere ait nakit paraların da yer aldığı görülüyor. Videoda paraların yanı sıra elmas ve pırlantalar çıkarken son bölümde çıkanlar ise herkesi şaşkına çevirdi.

Sosyal medya fenomeni kilitli kasayı açmakta zorluk yaşadı ama içinden çıkanlar herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya fenomeni kilitli kasayı açmakta zorluk yaşadı ama içinden çıkanlar herkesi şaşkına çevirdi.


Stanniland nakit para ve pırlantaların ardından elini kasanın içine attıktan sonra tam 3 külçe altın çıkarmayı başardı. Ortalama fiyatı 190.000 TL olan altınları bulan Stanniland büyük sevinç yaşarken sosyal medyada altınların bir Türk'e ait olabileceğine dair iddialar ortaya çıktı.