ABD Başkanı Donald Trump, Noel bayramı için bulunduğu Beyaz Saray'dan gündeme ilişkin açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Trump Hristiyanların Noel Bayramı nedeniyle Beyaz Saray'da kalacağını açıklamasının ardından Oval Ofis'ten daha fazla mesaj paylaşmaya başladı. Son olarak FED'in faiz kararını eleştiren Trump, "Fed faizleri fazla hızlı yükseltiyor. Ekonomi için tek sorun Fed" dedi.

ABD hükümetinin kısmen kapanmasına yol açan Meksika duvarı projesini de savunan Trump hükümetin tekrar açılması için Meksika duvarı projesinin bütçeye eklenmesi gerektiği açıklamasını yaptı.

Hükümetin geçici olarak kapanması nedeniyle milyonlarca hükümet çalışanı hükümet tekrar açılıncaya kadar işsiz kalmıştı.

[old_news_related_template title="Trump'tan şaşkına çeviren cevap: Hala inanıyor musun?" desc="ABD Başkanı Donald Trump, Noel arefesinde Beyaz Saray'da ülke genelinden çocukların telefonda sorularını yanıtladı. Trump'ın yedi yaşındaki bir çocukla Noel Baba hakkında yaptığı sohbet ise sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasında yer aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/trump-reuuters_16_9_1545712967.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/trumptan-saskina-ceviren-cevap-hala-inaniyor-musun-2850480/"]