ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan 23 yaşındaki Vinny Ohh, görünüşünü uzaylıya çevirmek için onlarca ameliyat, binlerce dolar harcadı.

The Sun'da yer alan habere göre hayatını makyöz olarak sürdüren Vinny, küçük yaşlardan itibaren farklı olduğunu hissettiğini belirtiyor. Uzaylıların cinsiyetsiz canlılar olduğunu düşündüğünü söyleyen Vinny, genital organlarını aldırmak için bir plastik cerraha başvurdu.

uzayli-barcroft-1

Beverly Hills'teki Dr. Simoni'ye giden Vinny, beklemediği bir cevap aldı. Bu isteğe olumsuz yaklaşan Dr. Simoni, daha önce yapılmayan bu tarz bir işlemin, genç adamın vücudunda yaratacağı etkiyi bilemediklerini söyledi.

Olası bir operasyonun Vinny'nin boşaltım sistemini de etkileyeceğini ifade eden Simoni, bunun vücut fonksiyonlarını bozabileceğini belirtiyor.

Doktorun bu yaklaşımı karşısında da yılmayan Vinny, kendi tabiriyle dönüşümünü tamamlamak için bu operasyonu olmak istediğini ve 'cinsiyetsiz bir canlı'ya dönüşeceğini söyledi.

[old_news_related_template title="Gelecekten geldiğini iddia etti ve bu fotoğrafı gösterdi" desc="Alexander Smith isimli bir kişinin internette yaptığı 'röportaj' kısa sürede yayılarak en çok izlenen videolardan biri oldu. Röportajda gelecekten geldiğini iddia eden Smith, 2118 yılına ait olduğunu iddia ettiği bir de fotoğraf gösteriyor" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/gelecek-2_16_9_1518598732.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/gelecekten-geldigini-iddia-etti-ve-bu-fotografi-gosterdi-2219544/"]