Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG, ABD'nin bölgeden çekilmesi sonrasında flaş bir açıklama yaptı... Reuters'ın son dakika haberi olarak geçtiği gelişmede YPG, resmen Türkiye'den korktuğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada teröristler aralarında Menbiç'in de olduğu çekildiği noktalara Suriye lideri Beşar Esad'ı davet etti. YPG tarafından yapılan açıklamada, "Suriye hükümetini ve silahlı kuvvetlerini Menbiç de dahil olmak üzere çekildiğimiz yerleri Türkiye'den korumak için davet ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

[old_news_related_template title="Son dakika... Esad güçleri Menbiç'te! Suriye bayrağı göndere çekildi" desc="Terör örgütü YPG'nin 'Bizi Türkiye'den koruyun' mesajı gönderdiği Suriye Ordusu'ndan flaş bir açıklama geldi. Reuters'ın geçtiği bilgilere göre, Esad güçlerinin Menbiç merkezine girdiği ve Suriye bayrağını göndere çektikleri açıklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/son-dakika-esad-gucleri-menbicte-suriye-bayragi-gondere-cekildi-2899615/"]