ABD Başkanı Donald Trump'ın aylardır ısrarla inşa edilmesini istediği Meksika-ABD sınırındaki duvar tartışması bitmek bilmiyor... Bütçe çıkmadığı için federal hükümetin günlerdir kapalı olduğu duvar ile ilgili ABD Başkanı Trump, selefini bir mesaj ile iğneledi.

[caption id="attachment_2929995" align="alignnone" width="962"]Trump, Twitter üzerinden Obama ailesini iğneleyerek, "Onlar güvenliği için evlerinin etrafına duvar örüyor. Aynısını ABD için ben de istiyorum" ifadesini kullandı. Trump, Twitter üzerinden Obama ailesini iğneleyerek, "Onlar güvenliği için evlerinin etrafına duvar örüyor. Aynısını ABD için ben de istiyorum" ifadesini kullandı.[/caption]

ABD Başkanı Donald Trump, selefi Barack Obama ve eşi Michelle Obama'nın duvara karşı çıkmasını eleştirdi. Trump Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, çiftin Washington'daki malikanelerini gündeme aldı. Trump, "Başkan Obama ve eşi, Washington'daki malikane/evlerinin etrafına 3 metrelik duvar ördü. Onların güveni için bu çok doğru. ABD'nin de buna ihtiyacı var, çok daha büyüğüne" mesajını paylaştı.