ABD'li iç çamaşarı devi Victoria's Secret modellerinden Lais Riberio, özel hayatıyla ilgili yıllardır gizlediği bir durumu ilk kez duyurdu.

Instagram hesabından dövme yaptırdığı bir fotoğrafı paylaşan 27 yaşındaki Brezilyalı model, her zaman ikinci bir dövme istediğini ancak bunun anlamlı bir şey olması için beklediğini söyledi.


lais-riberio-instagram2


Aradığı şeyi bulduğunu anlatan Riberio, otizme farkındalık için yaptırdığı dövmenin fotoğrafını da paylaşarak 10 yaşındaki oğlundan bahsetti.

[caption id="attachment_2532893" align="alignnone" width="485"]Riberio bu dövmeyi yaptırdı. Riberio bu dövmeyi yaptırdı.[/caption]

5 yıl önce Alexandre isimli oğluna otizm teşhisi konduğunu ifade eden Riberio, yıllar içinde otizmli bireylerin ihtiyaçlarını daha iyi anladığını ve buna dikkat çekmek için böyle bir dövme yaptırdığını belirtti.




[caption id="attachment_2532894" align="alignnone" width="660"]Riberio ve oğlu  Alexandre Riberio ve oğlu Alexandre[/caption]




Riberio'nun duygusal paylaşımını gören hayranları, bu durumu 5 yıl sonra öğrenmenin şokunu yaşarken, Brezilyalı modele övgü ve destek mesajları yağdırdı.