Almanya'nın çok okunan tabloid gazetelerinden Bild, ünlü oyuncu Antje Mönning'in mahkemelik olduğunu duyurdu... Gazete, ülkenin güneyindeki Jengen'de Haziran ayında şaka olsun diye yol kenarında bedenini teşhir eden ve soyunan Mönning'in şikayetler üzerine yakalandığını yazdı. Mönning ve tanıklar önceki gün hakim karşısına çıktı.

Hakim karşısına çıkan ünlü oyuncu şaka olsun diye video çektiğini söyledi. Hakim karşısına çıkan ünlü oyuncu şaka olsun diye video çektiğini söyledi.


Gazete, Mönning'in yoldan geçen araçlara soyunduğunu ve teşhircilik yaptığını yazarken bu araçlardan birinin içinde 3 tane sivil polis olduğunu aktardı. Genç kadın adamların sivil polis olduğunu bilmeden soyunduğunu açıklarken, bugün duruşma gerçekleşti.

Ünlü oyuncu YouTube'da paylaştığı videoda yaşadıklarını anlattı. Ünlü oyuncu YouTube'da paylaştığı videoda yaşadıklarını anlattı.


1200 euro para cezası istemiyle yargılanan Mönning, 300 euro ceza aldı. Um Himmels Willen isimli komedi dizisinde genç bir rahibeyi canlandırarak şöhrete kavuşan Mönning, "Araçtan çıkıp böyle bir video yapma fikri bir anda aklıma geldi" dedi.

Mahkemede konuşan polislerden biri, "Bu beni çok rahatsız etti. Taciz ediliyormuşum gibi hissettim. Kıyafeti çok saçmaydı" dedi.