ABD, sosyal medya üzerinden birbirine giren basketbolcuların atışmasını konuşuyor... NBA'in kalburüstü oyuncularından Dwyane Wade ve Jimmy Butler, önceki gün Instagram üzerinden birbirine girdi. Tartışmanın sebebi ise Wade'in eşi Gabrielle Union-Wade'in siteye yüklediği fotoğrafın altına Butler'ın yazdığı yorum.

Miami Heat'te forma giyen Wade, eşinin fotoğrafı altına yazılan yorumları görünce çıldırdı. Miami Heat'te forma giyen Wade, eşinin fotoğrafı altına yazılan yorumları görünce çıldırdı.


22.000'i aşkın takipçisi olan Wade'in vücut hatlarını belli eden bir fotoğraf paylaşmasının ardından Butler fotoğrafın altına," ÇOK SAĞLAM!!" anlamına gelen "well damn" yazdı. Fakat Butler'ın bu yorumu Wade'i oldukça kızdırdı. Wade, Butler'ın kişisel sayfasına girip bir mesaj attı. Butler'ın, "İyi, kötü, çirkin" yazdığı bir fotoğrafın altına, "Eğer eşimle nasıl konuşacağını bilmiyorsan sana iyi, kötü ve çirkini gösteririm" dedi.

Wade'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf çok sayıda beğeni topladı. Wade'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf çok sayıda beğeni topladı.


Tartışma sosyal medyada kısa sürede günün konusu oldu. İkilinin barışıp barışmadığına dair taraflardan bir açıklama gelmedi.