AÖF üzerinden eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler için kayıt yenileme tarihleri geldi. AÖF kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirecek olan öğrenciler bu işlemlere dair detayları merakla araştırıyor. AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılacak? İşte kayıt yenileme harcı ve önemli tarihler...

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ NASIL YATIRILACAK?

Kayıt için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz:

Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme

(İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.)

İnternet Bankacılığı ile Ödeme

ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

Mobil Bankacılık ile Ödeme

AÖF SINAV TAKVİMİ 2018-2019

Fakültenin resmi web sayfasında yapılan açıklamaya göre; Güz dönemi ara sınavı, 24 - 25 Kasım 2018 tarihlerinde yapılacak. Güz dönemi dönem sonu sınavı (AÖF final), 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi ara sınavı (AÖF vize), 13 - 14 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi dönem sonu sınavı, 25 - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak. AÖF 3 ders sınavı, 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

undefined

 

AÖF YATAY GEÇİŞ DERS EKLEME İŞLEMLERİ

Ders ekleme tarihi 4 Ekim-5 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak. 4 Ekim 2018 tarihinde kayıt-ders ekleme otomasyon sayfası fakültede aktif olacak.

AÖF İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

aof