AÖF kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat 2018'de son buluyor. Derlersinin seçen ve kayıt yenileme ücretini ödeyen AÖF öğrencileri bahar dönemi sınavları ne zaman merak ediyor. İşte sınav tarihleri ve AÖF kayıt yenileme işlemine dair ayrıntılar...

AÖF KAYIT YENİLEME DETAYLARI

AÖF kayıt yenileme tarihlerini araştıran öğrencilerin merak ettikleri tarihler belli oldu. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bir sonraki dönem için başvurularını gerçekleştirecek olan öğrenciler, 12-23 Şubat tarihleri arasında bu işlemlerini tamamlayabilecek. Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan bilgilere göre AÖF kayıt yenileme ücretleri Ziraat Bankası ATM'lerinden yatırılabilecek. AÖF kayıt yenileme ücretleri hakkında yapılan açıklama şu şekilde; 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini, Ziraat Bankası ATM’lerinden, Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler.

AÖF ÖĞRENCİ GİRİŞ EKRANI

KAYIT YENİLEMEDE 4 ADIM DETAYI

AÖF’de yeni sisteme göre bundan sonra ders seçimi yapılmadan banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeyecekler. Yeni sisteme göre ders seçimi yapılmadan önce banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeycekler. AÖF’ün yaptığı açıklamada uygulanacak yeni sistem şu şekilde; “Kayıt yenileme, Ders Seçimi (Ekle-Sil) işlemi ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.”

-Derslerini seç
-Ücretini öde
-Otomasyondan kaydını kontrol et
-Kitaplarını bürodan al

AÖF BAHAR SINAVLARI NE ZAMAN? 

AÖF kayıt yenileme tarihlerini araştıran öğrencilerin merak ettikleri tarihler belli oldu. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bir sonraki dönem için başvurularını gerçekleştirecek olan öğrenciler, 12-23 Şubat tarihleri arasında bu işlemlerini tamamlayabilecek. Bu sürecin ardından Bahar dönemi ara sınavı ise 14-15 Nisan tarihlerinde yapılacak. Final sınavları ise 02 - 03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılacak.