AÖL sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? AÖL 1. dönem sınavları yapıldı, AÖL 1. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. AÖL sınav soru ve cevapları hakkında detaylar ve AÖL soru ve cevapları açıklama sistemi...

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

8-9 Aralık tarihinde birçok sınav merkezinde gerçekleştirilen AÖL sınavlarının ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Sınav takvimi "İş takvimi güncelleme sebebi" ile şu an kullanımda olmayan AÖL sonuçlarının, geçtiğimiz yılın takvimi göz önünde bulundurulduğunda sonuçların 25 Aralık tarihinde erişime açılacağı söylenebilir.

aöl site:sozcu.com.tr ile ilgili görsel sonucu

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNE NASIL KAYIT YAPTIRILIR

Yeni Kayıt tarihleri, Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesinde yayınlanan iş takviminde belirtilen tarihler arasında başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlarımız, Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt yaptırabilirler. Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt için aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bölgelerinde bulunan en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

KİMLER AÖL ÖĞRENCİSİ OLABİLİR?

18 yaşından gün almamış olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin yılda 2 dönem, 3. Dönem sınavının ilk günü itibariyle 18 yaşından gün almış olanların ise yılda 3 dönem kayıt yenilemeleri zorunludur.
Öğrenciler, sınavlara girebilmek için Kayıt Yenileyerek ders seçimi yapmak zorundadırlar. Kayıt Yenileme tarihleri, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından belirlenen iş takviminde yayınlanır.

[old_news_related_template title="Okullar ne zaman sömestr tatiline girecek? " desc="2019 yılı sömestr tatili için geri sayım başladı. '15 tatil ne zaman olacak' sorusun yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merakla araştırılıyor. Ara yıl karnesini alarak 15 tatile çıkmak isteyen öğrenciler, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk dönemini de tamamlayacak. MEB, okullar ne zaman 15 tatile girecek sorusunun yanıtını açıkladı. Peki, 15 tatil ne zaman başlayacak? İşte cevabı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/15-tatil-ne-zaman_16_9_1544214829.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/15-tatil-ne-zaman-okullar-ne-zaman-15-tatile-girecek-iste-ara-karne-tarihi-2783094/"]