AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2018 AÖF sonuçlarını bekleyen öğrencilerin AÖF final sınavı sonuçları için sabırsızlıkları artıyor. AÖF final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusuna hiçbir resmi yanıt olmasa da AÖF sınav sonuçlarının bugünlerde açıklanması bekleniyor. Yani her an Anadolu Üniversitesi AÖF final sonuçlarını açıklayabilir. 13-14 Ocak'ta gerçekleştirilen AÖF final sınavlarının sonuçları hakkında merak edilenler...

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek. Sonuçların bu hafta açıklanması bekleniyor. Fakat hangi gün açıklanacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. AÖF sınav sonuçları sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor.

aof-sonuclari ne zaman

AÖF SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

AÖF sınav sonuçlarına itiraz etmek için ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde işlem yaptırmak gerekmektedir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF SORU VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

AÖF sonuçları için bekleyişte olan öğrenciler, bir yandan da sınav soru ve cevaplarını araştırıyor. Sınavda sorulara verdiği yanıtların doğruluğunu ve yanlışlığını kontrol etmek isteyen öğrenciler, internet üzerinde AÖF soru ve cevapları için araştırma yapmaya başladı.

AÖF soru ve cevapları, Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sistemi üzerinden görüntülenmektedir. Öğrenciler e-Kampüs sistemine öğrenci girişi yapmalı ve ardından çıkmış sınav soruları bağlantısına tıklanmalıdır. Açılan ekranda AÖF soru ve cevapları görüntülenecektir.

[old_news_related_template title="15 tatil ne zaman bitecek? Yarı yıl tatili uzayacak mı?" desc="Öğrenciler geçtiğimiz cuma günü karnelerini aldı ve yarı yıl tatili başladı. 15 tatili en güzel şekilde değerlendirecek olan öğrenciler sömestr tatili ne zaman bitecek sorusunun cevabını da arıyor. Bazı sosyal paylaşım sitelerinde iddia edildiği gibi 15 tatil 30 güne uzayacak mı? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nı çalışma takvimine göre 15 tatilin biteceği gün..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/yari-yil-tatili-ne-zaman-bitecek.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/15-tatil-ne-zaman-bitecek-yari-yil-tatili-uzayacak-mi-2184280/"]