Edirne Valiliği'inden yapılana açıklamaya göre eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Edirne'de Trakya Üniversitesi'nin de tatil olduğu açıklandı. Kırklareli'de de iki ilçe yoğun kar yağışı nedeniyle 27 Şubat'ta tatil ilan edildi. İstanbul'da ise kar yağışının etkisini artırması bekleniyor, yarın başlaması beklenen kar yağışı bugünden kendini göstermeye başladı ve öğrenciler "Okullar tatil olacak mı?" sorusunu sormaya başladı. Bu konu hakkında valilikten herhangi bir açıklama gelmedi...

EDİRNE'DE BİR GÜN KAR TATİLİ

Edirne’de yoğun kar yağışından dolayı okullar bir gün tatil edildi.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı ve muhtemel buzlanma nedeniyle il merkezinde ve tüm ilçelerimizde bulunan resmi-özel ilk ve orta dereceli okullarımız 27 Şubat Salı günü (1 gün) valilik kararı ile tatil edilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 27/02/2018 tarihinde izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.
kar-tatili

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DE TATİL OLDU

Edirne’de yoğun kar yağışından dolayı Trakya Üniversitesi Senatosu, eğitimin bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Trakya Üniversitesi Senatosunun kararı ile kötü hava şartları nedeniyle 27 Şubat 2018 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Öğrencilerimize duyurulur” ifadelerini kullandı.

KIRKLARELİ’NİN DEMİRKÖY VE KOFÇAZ İLÇELERİNDE EĞİTİME BİR GÜNLÜK ARA

Kırklareli’nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilk, orta ve lise dereceli okullarda yarın için eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.

20 DAKİKADA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Edirne'de şiddetli kar yağışı etkili oldu. Bir anda bastıran ve yaklaşık 20-25 dakika içerisinde kenti beyaza bürüyen kar, vatandaşları ve sürücüleri hazırlıksız yakaladı.

Edirne'de beklenen kar erken geldi. Meteoroloji yetkililerinin Çarşamba gününü işaret ettiği şiddetli kar bir anda kenti etkisi altına aldı. Hava sıcaklığının 2 derece ölçüldüğü kentte aniden bastıran kar yağışı sonrası her yer beyaz örtü ile kaplandı.