ÖSYM ek yerleştirme sonrası üniversite kayıtlarının 1-5 Ekim tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Kayıt tarihleri yaklaştığı için sonuçların bu hafta açıklanması bekleniyor. Ek yerleştirme sonuçları açıklandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

EK YERLEŞTİRME TERCİH SONUÇLARI

EK YERLEŞTİRMENİN ARDINDAN KAYIT TARİHLERİ NE ZAMAN?

Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt tarihleri adayların internette yayımlanan yerleştirme sonuçları sayfasında yer alacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili üniversitelere başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi, 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer almaktadır.

[old_news_related_template title="Kimler KYK bursu alabilir? KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman?" desc="KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman yapılacak? Kredi ve Yurtlar Kurumu, her öğrenciye öğrenim kredisi veriyor, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de karşılıksız burs veriyor. İşte burs başvurusuna dair tarih detayları merak ediliyor. Konuyla ilgili olarak resmi açıklama bekleniyor. Geçen yıl burs ve kredi başvuruları ne zaman başladı? KYK burs başvuruları tarihi açıklandı mı? " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/kyk-kredi-burs-basvuru_16_9_1537767571.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/kyk-burs-ve-kredi-basvurulari-ne-zaman-kyk-burs-basvurusunda-bunlara-dikkat-2642113/"]