Ortaöğretim KPSS 7 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav için başvurular 3 ve 19 Temmuz 2018 tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. KPSS'de bu sene açık uçlu ve kısa cevaplı sorular kurum tarafından sınavlarda sorulacak. KPSS başvurusunu aşağıda verdiğimiz linkten TC kimlik numaranız ve şifrenizi girerek yapabilirsiniz. Şifresi olmayanlar ise en yakın ÖSYM bürosundan başvurularını yapabilirler.

KPSS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

KPSS başvuru ücreti bu sene 60 lira olarak belirlendi. KPSS sınavına girmek için başvuru yapacak olan adaylar sınav ücreti olarak ödeyecekleri ücretleri nereye hangi bankaya, nasıl ödeyeceklerini merak ediyorlar. Ücretlerin yatırılacağı bankalar; T.C. Ziraat Bankası, Akbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Deniz Bank, Kuveyt Türk PTT ve Halk Bankası olarak belirlendi.

[old_news_related_template title="KPSS personel yerleştirme sonuçları açıklandı! 2018/1 KPSS yerleştirme sonuçları ÖSYM sorgulama ekranı..." desc="KPSS ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarına personel alınacağı açıklanmış ve gerekli başvurular adaylar tarafından yapılmıştı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla sonuçlar duyuruldu. KPSS 2018/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. KPSS yerleştirme sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden sorgulanabilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/kpss-yerlestirme-sonclari_16_9_1531484243.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/kpss-personel-yerlestirme-sonuclari-aciklandi-kpss-yerlestirme-sonuclari-osym-sorgulama-ekrani-2519449/"]