Sınav kısa bir süre kala başvurularını tamamlayan MSÜ adayları giriş yerleri ve belgesini araştırıyor. 18 Mart'ta yapılacak MSÜ sınavı hakkında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Çoktan seçmeli 120 soru sorulacak MSÜ sınavı giriş yerleri henüz belli değil. İşte tüm ayrıntılar...

MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

MSÜ öğrencisi olmak için Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2018-MSÜ) ÖSYM tarafından yapılacak ve değerlendirilecektir. Sınava başvurular 9 Ocak tarihinde başladı ve 15 Şubat 2018 tarihine kadar sürecek. Sınav, 18 Mart 2018 Pazar günü tüm il merkezlerinde yapılacak, saat 10.15'te başlayacak ve 135 dakika sürecektir.

msu-sinav-giris-yerleri

MSÜ SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

MSÜ sınav giriş yerleri henüz açıklanmış değil. MSÜ sınav giriş yerleri, sınavın yapılacağı hafta içerisinde (12-17 Mart) yayımlanacak. Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, sınavın yapılacağı hafta içinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacaktır. Hiçbir aday sınava giriş belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez.

Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır.

Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır. Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir.