Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrenciler haftas sonu vize sınavına girdiler. Sınavın ardından soru ve cevaplar heyecanla bekleniyordu ve yayınlandı. Öte yandan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını da merak ediyor. Peki AÖF sonuçları ne zaman yayımlanacak? Açık öğretimde sonuçları ne zaman ilan edilecek?

AÖF SINAV RESMİ SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Soru ve cevaplar genellikle sınavın ardından 3 gün içerisinde açıklanıyor. Öte yandan AÖF sonuçlarının ise en geç 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5(beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. Sınav sonuçları yayınlandığında aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

AÖF SINAV SONUCU SORGULAMA LİNKİ

aof-iha

AÖF'DE MAZERET SINAVI VAR MI?

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

SINAV SORU VE CEVAPLARI İLE SINAV SONUÇLARININ İNTERNETTE YAYIMLANMASI

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz.

http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.