İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Suriyeli göçmenler için 33 milyar dolar harcandığını da hatırlatarak ‘’Emeklilikte yaşa takılanlar ise milletin sırtına yükmüş. Kimse 38 yaşında emekli olma peşinde değil. Kazanılmış haklar gasp ediliyor. 25 yıl prim ödemiş bir çalışanın maaş alabilmesi için 15 yıl daha beklemesi gerekiyor. İlk 5 yılında maaşının yarısı ödenebilir. Yaşı dolunca da maaşının tamamı ödenebilir’’ açıklaması yaptı. Akşener şunları söyledi:

DİŞİMİZİ SIKIYORUZ: Ülkemiz bir soluk alsın diye diş sıkıyoruz ama ekonomideki gelişmeler ayakta durmayı güçleştiriyor. Krizin inkarı yerini döviz enflasyon azıcık arttı tespitine bıraktı Azıcık artmış. Daha ne olsun? Fırınlar kapanıyor, ekmek bulamayan pasta mı yesin? Millet kıraathanelerinde beleş kek mi kovalayalım?

EK ZAM: Türkiye İstatistik Kurumu’ndan ellerinizi çekin. TÜİK'i rahat bırakın ki ülkenin durumunu net görelim. Rakamlarla oynamayı bırakın. İhtiyaç fazlasını elden çıkarın. 13 uçağınız bir de uçan sarayınız var. Yandaş iş adamlarının dövizli sözleşmelerini Türk Lirası'na çevirin. Çalışanlara kriz zammı yapın. Bunları yaparsanız vatandaş nefes alır.

ANDIMIZ: Eski, yeni bakanlar PKK seviciler, “Keşke Yunan kazansa” diyenler harekete geçti. O eski bakan Meclis kürsüsünden FETÖ'ye övgü dizmekten rahatsız olmamıştı. PKK ile pazarlıktan rahatsız olmamıştı. Orduya kurulan tuzaktan rahatsız olmamıştı. Türklükten mi rahatsız, doğruluktan mı? Biz Türklüğümüzü bin cihana değişmeyi Partinin adını adalet koymakla adil de olunmuyor bunu da sizden öğrendik.