Ankara’da bu gece yarısından itibaren yarın öğle saatlerine kadar kar yağışı bekleniyor. Yeni kar yağışıyla birlikte kar kalınlığının yerde 10 cm ye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Buzlanma, don olayı, kar yağışından dolayı görüş mesafesinde azalma sebebi ile meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL!

Ankara Valisi Vasip Şahin açıklama yaptı, okullar tatil edildi.

"Meteorolojik tahminlere göre ilimizde bu gece başlayıp yarın öğlene kadar sürecek kuvvetli kar yağışı ve buzlanma beklenmekte olup öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(Cuma günü) ilimiz genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir."

[old_news_related_template title=" Ankara'da okullar tatil edildi! Ankara Valiliği açıkladı: O memurlar da izinli sayılacak!" desc="Ankara'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre il genelinde 13 Aralık Perşembe gece yarısından 14 Aralık Cuma öğle saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklendiği belirtildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-ankarada-okullar-tatil-edildi-2794496/"]