Şarkıcı Berkay ile bir mekanda ettiği kavgadan sonra Berkay’ın gittiği hastaneye silahla giden ve burada silahı ateşleyen Arda Turan kariyerinde düşüş yaşıyor.

Transfermarkt verilerine göre Arda için piyasada biçilen bonservis değeri şu anlık 4 milyon euro.

Arda için Barcelona, Atletico Madrid kulübüne 35 milyon euro ödemişti. Bonuslarla birlikte bonservis bedeli 41 milyon euro olmuştu. Arda Turan adına en yüksek bedelle bonservis ödenen Türk futbolcu unvanını elinde bulunduruyor.

Fakat kariyerinde bir düşüş noktasında. İşte Transfermarkt verilerine göre Arda Turan’ın profesyonel olduğu 2005-2006 sezonundan bu yana piyasa değeri.

arrrr

[old_news_related_template title="Arda Turan tarafından darp edilen Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneden ilk fotoğraf!" desc="Futbolcu Arda Turan şarkıcı Berkay'la yaptığı kavga sonrasında gündeme gelmiş ve Berkay'dan özür dilemek için şarkıcının tedavi olduğu hastaneye gitmişti. Hastanede de Berkay'dan olumsuz cevap alan Arda Turan, bir kez daha öfkesine yenik düşerek etrafa ateş etti. Kimsenin can güvenliğini düşünmeden sorumsuz hareketler sergileyen Ardan Turan'ın silahından çıkan mermi kovanı objektiflere yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/3r-3_16_9_1539325737.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/arda-turan-tarafindan-darp-edilen-berkayin-tedavi-gordugu-hastaneden-ilk-fotograf/"]