Detayları netleşen bedelli askerlikle ilgili açıklama yapan AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan on binlerce genç tarafından merakla beklenen bedelli askerlik için yaşın 25 ücretin ise 15 bin lira olacağını söyledi. Ancak vatandaşların bedelli askerliği  nerede yapacağı belli değil.  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik 28 gün askerliğin kesinleşmesi durumunda Burdur'un ilk sırada yer aldığını söyledi.

EKONOMİK YÖNDEN OLUMLU KATKI SAĞLAR


Ayrıca ekonomik anlamda esnafa ve Burdur ticaretine olumlu yönde katkı sağlayacağını belirten Yusuf Keyik, "Daha önce bedelli askerlik hep bizim bölgemizde yapıldı. Bizim alt yapımız da buna uygun. Ekonomik anlamda da Burdur ticaretine olumlu yönce katkı sağlar"dedi.

HERKES HAZIR


Ayrıca berbercisinden lokantacısına kadar tüm esnafın hazırda beklediğini ve gerekli hazırlıkların da tamamlandığını belirten Yusuf Keyik, "Bedelli yeni açıklandı. Daha önceden bir alt yapımız vardı. Kalan eksikliklerimizi de tamamlıyoruz. Taksicisi, berbercisi, lokantacısı, hamamcısı herkes hazır bekliyoruz" dedi.