Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki görkemli standında Mercedes-Benz en çok yenilik sergileyen markaların başında yer aldı. Alman üretici yeni C-Serisi, AMG C 43, Mercedes-AMG GT 4MATIC 4 Kapılı Coupé, Mercedes-AMG G 63, X 350 d 4MATIC, smart EQ fortwo ve forfour ile Plug-in Hybrid ailesi yeni üyeleri C 300 de ve E 300 de modellerinin dünya tanıtımlarını yaptı.

Mercedes’in hemen yanındaki Okçu standındaysa Alman markanın en pahalı modelleri yer aldı. Mercedes’in global resmi ortağı olan Okçu firması, iç mekanını el yapımı deri koltuklardan dijital uygulamalara, izolasyondan özel kaplamalara kadar lüks hale getirdiği V Serisi’ni sergiliyor. İstanbul’da üretilen araçlar, ardından Mercedes’e geri gönderilip, dünya pazarlarında satılıyor. Okçu’nun üretimi V Serisi, vergisiz (215 bin dolar) fiyatları dikkate alındığında fuarda sergilenen en pahalı Mercedes modeli unvanını da kazandı.

Türkiye’deki Okçu şirketi, Mercedes V Serisi araçların iç mekanını özel uygulama- larla lüks hale getiriyor. Türkiye’deki Okçu şirketi, Mercedes V Serisi araçların iç mekanını özel uygulamalarla lüks hale getiriyor.


Markanın yenilikleri arasında Türkiye’de premium sınıfında en çok satan modeli C Serisi’nin makyajlanmış versiyonu dikkatleri üzerine çekti. Daha sportif ve modern görünüme kavuşan C Serisi’ndeki en büyük görsel değişim aracın ön tasarımının yanı sıra iç mekan ve aydınlatma grubuna odaklanıyor.