Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD)  tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye'nin ilk kez, ürün stoku olmadan çalışan hizmet sektörünün emek yoğun temsilcisi restoranlarımız ile enflasyon mücadeleye %10 indirimle destek vermekten kıvanç duyuyoruz. " denildi.

ÜYELERİ KİMLER?


İndirim kampanyasına katılan TURYİD'in üyesi restoranlar arasında Ulus 29, Big Chefs, Happy Moon's, Nusr-Et, Parle, Welldone, Sortie ve Sushi Co gibi mekanlar da bulunuyor.

[old_news_related_template title="Berat Albayrak enflasyon programını açıkladı! İşte alınacak önlemler" desc="Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Enflasyon ile Topyekûn Mücadele Programı’nın detaylarını açıkladı. Üç ay üst üste elektrik ve doğalgaza zam geldikten sonra bakan yıl sonuna kadar elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacağını bildirdi. TOBB ve TÜSİAD üyesi şirketler üç ay süre ile ürünlerine asgari yüzde 10 indirim yapacaklar. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/beraicfoto_16_9_1539078522.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/son-dakika-enflasyonla-mucadele-programi-aciklaniyor-2670249/"]