Hindistan’da ortaya çıkan yeni bir girişim dikkat çekiyor. Join My Wedding (Düğünüme katıl) isimli uygulama ile Hindistan’lı çiftler düğün davetiyelerini satıyor. CNBC’de yer alan habere göre uygulama şöyle çalışıyor. Hintli çiftler evlilik tarihlerini platforma yüklüyor, Hindistan dışından gelen ziyaretçiler uygulama vasıtası ile düğüne bilet alabiliyor.

 

Düğün biletleri geceliği 100 dolardan başlamak üzere satılıyor. Bu fiyat düğünün lokasyonuna göre değişiklik gösterebiliyor. Uygulamanın ortaklarından Orsi Parkanyi, “Bir ülkenin kültürünü tanıyabilmek için düğüne gitmekten daha güzel bir şey olamaz. Yemekler yerel, insanlar yerel, danslar yerel. Çok iyi bir turistik aktivite” diyor.

hint-shutter

Bu yılın başından beri devrede olan internet sitesi vasıtasıyla 100 kişi Hint düğünlerine katılmış. Avustralyalı Carly Stevens ve Tim Gower Surabhi Chauhan’ın düğününe internet sitesi aracılığı ile katıldılar.

ÖNDEN BİLGİLENDİRİLDİLER


Chauhan, “Düğünümde yeni insanlar ile tanışmak çok keyifliydi. İnsanlara katılmadan önce nasıl giyinmeleri ve davranmaları gerektiğini anlattık” diyor.

[old_news_related_template title="Trump'ın ortağından Muğla'da 5 milyon dolarlık Hint düğünü" desc="Hindistan’ın en ünlü işadamlarından biri olan ünlü gayrimenkul şirketi M3M Group'un Başkanı ve Jr. Trump’ın ortağı Basant Bansal oğlunun düğünü için Muğla’nın Bodrum ilçesini tercih etti. 4 gün 4 gece sürecek olan düğün için Bodrum’a gelen Bansal’ın 5 milyon dolar harcadığı ve yakınlarının konaklaması için 2 Deluxe otel kapattığı öğrenildi. Düğüne katılacak olan 400 davetli Bodrum'a 3 uçak ve 15 özel jetle geldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/hint-iha-resimid_4967839_16_9_1525897580.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/trumpin-ortagindan-muglada-5-milyon-dolarlik-hint-dugunu-2398386/"]