Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen Girişimcilik Zirvesi G3 Forum’un 10’uncusu, Ankara’da gerçekleştirildi., “Girişimcilik Senin İçinde, Gözünde Büyütme!” teması işlenen forumda TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz ve TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdülkadir Konukoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda iş insanı gün boyunca süren toplantılarda tecrübelerini genç girişimci ve girişimci adaylarına aktardı.

ÇİFTLİKBANK BEBESİ...


Forumda konuşan Hisarcıklıoğlu, girişimciliğin artık dünyada en değerli pasaport haline geldiğini belirtirken, “Girişimciysen kırmızı, yeşil pasaporta ihtiyacın yok. Fikri olanın pasaporta bile ihtiyacı yok. İşsizliğin çaresi de zenginliğin reçetesi de girişimcilikte yatıyor” dedi.

Hisarcıklıoğlu, genç girişimci ve girişimci adaylarına, hileye başvurmadan dürüst bir şekilde çalışmaları öğüdünde de bulundu. Hisarcıklıoğlu, “Hile niye yapılır, kazanmak için. Kazanmak istiyorsanız dürüst olun yeter. Çok kazanmak istiyorsanız dürüstlük yine yeter” dedi. Çiftlikbank vurgununa da işaret eden Hisarcıklıoğlu, “Bakın bir bebe çıktı bir safsata kurdu, sonu hüsran oldu” dedi.

[old_news_related_template title="Çiftlik Bank CEO'sunun yengesi tutuklandı" desc="Çiftlik Bank soruşturması kapsamında akşam saatlerinde 2 kişi daha tutuklandı. Tutuklananlardan biri Mehmet Aydın'ın yengesi Hava Aydın olurken, diğer kişinin de firma yöneticilerinden biri olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/basliksiz-2-50_16_9_1521746908.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ciftlik-bank-ceosunun-yengesi-tutuklandi-2304856/"]