Kanada’nın büyük perakendecilerinden Hudson Bay Ivanka Trump markalı ürünleri satmayı bıraktığını açıkladı.

Washington Post’un haberine göre şirket markanın performansı yüzünden zincir mağazalarında Ivanka Trump tasarımı ürünlere yer vermeyecek.

Hudson Bay’den yapılan açıklamada, “Ana işimiz kapsamında markalarımızı gözden geçiririz ve uygun değişiklikler yaparız” dendi. ABD’de bazı seçmenler Ivanka Trump markalı ürünlerin siyasi çağrışımından dolayı artık tercih etmediklerini belirtiyor. Carolyn Handley isimli bir müşteri CNN’e yaptığı açıklamada, “Böyle kötü bir kampanya döneminin ardından dolarlarımı bu markaya yatırmak istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ivanka Trump Beyaz Saray’da görev almaya başladıktan sonra markasıyla tam olarak ilgilenemediğini söylemişti. Resmi olmayan kaynaklardan alınan bilgilere göre Ivanka Trump geçen sene markasından yılda 5 milyon dolar kazandı.

[old_news_related_template title="Ivanka'nın milyonluk sanat sevgisi" desc="Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump sanat sevgisiyle biliniyor. Ivanka'nın evindeki tabloların değeri milyonları buluyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/ivanka21.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/ivankanin-sanat-sevgisi-1875755/"]