Eski Maliye Bakanı yeni Strateji ve Bütçe Başkanlığı Dairesi Başkanı Naci Ağbal'a yeni bir görev daha verildi.  Naci Ağbal Vakıf Katılım’ın yönetim kurulunda yer alacak. Eski Hazine Müsteşarı Osman Çelik de Vakıf Katılım'ın yönetim kuruluna atandı.

Vakıf Katılım açıklamasına göre, Vakıf Katılım, dün olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran başkanlığında düzenlenen toplantıda, 64. ve 65. Hükümetlerde Maliye Bakanlığı görevini üstlenen Naci Ağbal’ın ve bugüne kadar katılım bankacılığı sektöründe birçok kurumun üst yönetiminde aktif yer alan, Hazine Müsteşarı olarak görev yapmış Osman Çelik’in yönetim kurulu üyeliklerine atamaları yapıldı.

AA

[old_news_related_template title="Naci Ağbal Strateji ve Bütçe Başkanı oldu" desc="Şimşek'in ekonomi yönetimindeki isimlerden olan Maliye Bakanı Naci Ağbal Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'na getirildi. Ağbal'a 662 kişilik kadro tahsis edildi. Strateji ve Bütçe Başkanlığı Başkanlığa gönderilen bütçe tekliflerini inceleyerek bunların bütçe hazırlıklarına esas teknik ilke, esas ve usullere uygunluğunu sağlayacak olan Başkanlık, ödenek, gelir ve nakit verilerini derleyerek bunları harcama politikaları açısından değerlendirecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/naciickapak_16_9_1532498524.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/naci-agbal-strateji-ve-butce-baskani-oldu-2539214/"]