PTT personel alımı başvuruları kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. PTT, KPPS şartı olmadan alacağı 5 bin personelin başvurularını http://ik.ptt.gov.tr adresinden alacak. PTT AŞ bünyesine, bin 623 postacı, 200 tekniker, 2 bin 625 gişe personeli, 82 avukat, 470 mühendis alımı için sınav başvuruları 21 Mayıs’ta sona erecek.

PTT 5 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

PTT AŞ’ye alınacağı açıklanan 5 bin personelin belirleneceği sınav başvuruları bugün başladı. Yazılı sınava başvurular, 21 Mayıs’ta sona erecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından PTT AŞ’ye alınacağı açıklanan 5 bin personelin belirleneceği sınav başvuruları bugün başladı. PTT AŞ bünyesine, bin 623 postacı, 200 tekniker, 2 bin 625 gişe personeli, 82 avukat, 470 mühendis alımı için sınav başvuruları 21 Mayıs’ta sona erecek.

Müjdesi Bakan Arslan tarafından verilen sınavın başvuruları www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden yapılacak. Adaylar ilan edilen pozisyonlar için yapılacak yazılı sınavlardan yalnızca birine başvurabilecek.

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylardan, sınav ücreti olarak 60 TL tahsil edilecektir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek bedel, PTT'nin 1840 no'lu posta çeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır.

Sınav başvuruları, 14/05/2018 – 21/05/2018 tarihleri arasında, www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden yapılacaktır. Adaylar ilan edilen pozisyonlar için yapılacak olan yazılı sınavlardan yalnızca birine başvuracaktır. Ayrıca, PTT Uzman Yardımcısı pozisyonu hariç diğer pozisyonlar için Mernis adresinin bulunduğu İl'e göre tercih yapacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.