PTT'ye 5 bin personel alınacağına dair haberler büyük bir heyecan yaratmış birçok kişi PTT'de çalışmak için ilgili sınava başvurmuştu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklamayla sınav başvuru süresinin uzatıldığı açıklandı.

BAŞVURU ÜCRETİNİ YATIRANLAR İÇİN BİR ŞANS DAHA VAR

Sınav ücretini yatıran, şartları taşıyan ancak yoğunluktan dolayı başvurusunu tamamlayamayanların çokluğuna dikkati çeken Arslan, mağduriyeti önlemek amacıyla sınav ücretini yatıranlar için bugün saat 23.59'a kadar sistemin aktif edileceğini bildirdi. Arslan, "Böylece sınav ücretini yatıran ve şartları taşıyanlar başvuru işlemlerini tamamlayabilecek." dedi.

ptt-personel-alimi-aa

17 MERKEZDE PTT SINAVI GERÇEKLEŞECEK

Yazılı sınavın Gazi Üniversitesince İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Samsun, Van, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Eskişehir, Kocaeli, Kayseri, Konya, Malatya, Erzurum olmak üzere 17 merkezde yapılacağını ifade eden Arslan, gişe görevlisi, postacı, uzman yardımcısı, mimar, tekniker, avukat ve mühendis alımı için gerçekleştirilecek sınavda başarı sağlayanların idari hizmet sözleşmeli olarak en kısa sürede PTT ailesine katılacağını kaydetti.