Ortaklık anlaşması, QNB Group İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish ile NR Sport & Marketing şirketinin sahibi Neymar Silva Santos tarafından QNB’nin Paris şubesinde imzalandı.

Anlaşma, global marka elçisi olarak grubun pazarlama kampanyalarında ve reklam platformlarında yer alacak Neymar Jr’ın tüm pazarlama haklarını QNB’ye veriyor.

1544354865_yousef_darwish___neymar_jr

"BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MUTLULUK"


QNB Group İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish imza töreninde yaptığı konuşmada; “Markamızla aynı değerleri paylaşan ve mükemmelliğe ulaşmak için fırsatların peşinde koşmaktan asla vazgeçmeyen Neymar’ın QNB ailesine katılması bizim için büyük bir mutluluk. Dünyanın en etkili 100 ismi arasında yer alan Neymar Jr, dünya çapında hayranlarına en yüksek mükemmeliyet standartlarına ulaşmak için ilham veren gerçek bir spor ikonu.

Neymar Jr şüphesiz, müşterilerimize istisnai bir deneyim sunmak için bize ilham verecek, bizimle aynı değerleri paylaşan en iyi marka elçisi. Neymar Jr ile olan bu ortaklık, küresel iş stratejilerimiz doğrultusunda büyük bir özveriyle çalıştığımız uluslararası pazarlarda marka bilinilirliğimizi artırma çabalarımızı desteklerken, büyüyen uluslararası ağımızda faaliyet gösterdiğimiz toplumları geliştirme konusundaki çabalarımızı da güçlendirecek” dedi.

1544354861_qnb_neymar_jr

Neymar’ın babası Neymar Santos Sr ise şunları ifade etti:

“QNB ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Neymar Jr da QNB ile aynı değerleri taşıyan, aralıksız mükemmeliyet arayışı ve her oyunda mükemmel sonuçlar alma azmi içinde olan bir oyuncudur.

QNB’nin futbol aracılığıyla toplulukları bir araya getirme ve insanları yalnızca başarı peşinde koşmaya değil, aynı zamanda daha iyi olmak için zorlukların üstesinden gelmeye teşvik etme çabalarını desteklemek bizim için büyük bir mutluluk.”