Anafis Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadun Kaya yaklaşık 5 ay önce 1 milyar doları kripto para sektörüne yatıracağını ve Bitcoin'in 300 bin dolara çıkacağını söylüyordu. Hatta "Benim kripto paramda kaybetmek yok" diyordu. Ancak yetkililer Sadun Kaya'nın telefonuna 3 aydır ulaşılamadığını ve Kaya'nın atılan mesajlara cevap vermediğini söylüyor. Sadun Kaya'nın şahsi telefonuna da ulaşılamıyor .

[old_news_related_template title="Sen neymişsin be abi!" desc="İddiası çok büyük... Önümüzdeki dönemde 1 milyar doları kripto para sektörüne yatıracağını söylüyor. Bitcoin'in 300 bin dolara çıkacağını tahmin ediyor. Yerli kripto para Turcoin'in yaratıcısı Sadun Kaya, 'Benim kripto paramda kaybetmek yok' diyor! " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/11111111.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/sen-neymissin-be-abi-2-2180416/"]

3 AYDIR ULAŞILAMIYOR

Diğer coinlerden çok farklı olduğunu iddia eden Anafis Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadun Kaya, “Vatandaşın bu coinde zarar etmesi söz konusu olmayacak ve Turcoin’i alan vatandaşımızın parası çarçur olmayacak” diye konuşmuştu.