BBC Türkçe Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 11 Mart Cumartesi günü Hollanda’nın Deventer kentine yapacağı ziyarete Hollanda makamlarının izin vermediği haberini duyurdu.

Konuyla ilgili olarak sozcu.com.tr’nin ulaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın ve Haber Şube Müdürü Hüseyin Akay Şahin’in böyle bir ziyaret programı olmadığını açıkladı.

Akay, “Biz şu anda Gaziantep’teyiz. Yarın da diğer günde. Başkanın hiç böyle bir programı olmadı” diye konuştu.

[old_news_related_template title="Son dakika... Hollanda ile yeni kriz: Fatma Şahin'in ziyaretini iptal ettiler" desc="BBC Türkçe'nin haberine göre Hollanda, Türkiye ile geçen yıl 16 Nisan anayasa referandumu öncesi yaşanan diplomatik krizin yıldönümünde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Deventer kentine yapacağı ziyareti istemedi. Geçtiğimiz yıl yaşanan gerilimin ardından Şahin, yapıcı bir şekilde yaklaşmış ve konuyla ilgili bir mektup yazmıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/fatmasahin-dha-1_16_9_1520593419.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/hollanda-ile-yeni-kriz-fatma-sahinin-ziyaretini-iptal-ettiler-2277377/"]