Turkcell'den borsaya konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Şirketimiz Yönetim Kuruluna 15 Ağustos 2013 tarihinde atanan ve o tarihten bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği ve Aday Gösterme Komitesi Üyeliği görevlerini yürütmekte olan Sayın Bekir Pakdemirli istifaen görevlerinden ayrılmıştır.

Sayın Bekir Pakdemirli'ye Şirketimize sağlamış olduğu değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyoruz.

OKTAY DA TÜRK TELEKOM'DA


Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay da Türk Telekom'da bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

[old_news_related_template title="Yeni kabinede patron ve beyaz yakalı ağırlığı" desc="Yeni kabinede kritik bakanlıklarda görev alan herkesin özel sektörde hali hazırda bir görevi bulunuyor. Bu isimler sektörlerde alanlarında uzman olmalarıyla dikkat çekiyorlar. Söz konusu isimlerin önünde yoğun bir ajanda olmasına rağmen özel sektördeki işleriyle bakanlık işleri arasında nasıl zaman dengesi kuracakları merak ediliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/kabineee222_16_9_1531221222.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/turkiye-a-s-2513608/"]